flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Гордейчук Нікіти Валерійовича!

13 червня 2018, 16:39

пр. №   2/759/1875/18 

ун. №  759/12079/17  

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ    УКРАЇНИ

 26 березня 2018 року суддя Святошинського районного суду м. Києва Величко Т.О., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом Кондратенко Марії Михайлівни до Гордейчука Нікіти Валерійовича про надання дозволу на в"їзд на окуповану території Автономної Республіки Крим неповнолітньої особи без згоди та супроводу батька,

в с т а н о в и в :

У провадженні Святошинського районного суду м.Києва перебуває цивільна справа за позовом Кондратенко Марії Михайлівни до Гордейчука Нікіти Валерійовича про надання дозволу на в"їзд на окуповану території Автономної Республіки Крим неповнолітньої особи без згоди та супроводу батька.

12.03.2018 року ухвалою Святошинського районного суду м.Києва позовну заяву залишено без руху, оскільки вона не відповідала вимогам ст. 175 ЦПК України та для приведення її до вимог ЦПК України викладених в новій редакції.

16.03.2018 року, через канцелярію суду, представником позивача направлено заяву про усунення недоліків у позові.

            Заява відповідає вимогам, передбаченим ст.ст. 175, 177 ЦПК України.

            Відповідно до ч. 12 ст. 187 ЦПК України якщо позивач усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, суд продовжує розгляд справи, про що постановляє ухвалу не пізніше наступного дня з дня отримання інформації про усунення недоліків.

На підставі викладеного, керуючись статтею 187 Цивільного процесуального кодексу України,

у х в а л и в :

Продовжити розгляд цивільної справи за позовом Кондратенко Марії Михайлівни до Гордейчука Нікіти Валерійовича про надання дозволу на в"їзд на окуповану території Автономної Республіки Крим неповнолітньої особи без згоди та супроводу батька.

Підготовче судове  засідання  призначити  на  09 серпня 2018 року  о   12  год.  35 хв. в приміщенні Святошинського районного суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Я. Коласа, 27а, зал №3.

            Запропонувати відповідачу надати відзив на позов у строк,  який не може бути меншим п’ятнадцяти днів з дня вручення цієї ухвали.

Роз"яснити, що у зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України. Відповідно до вимог п. 2 ч. 5 ст. 178 ЦПК України, до відзиву додаються документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

            Подання заяв по суті справи (позовна заява; відзив на позовну заяву (відзив); відповідь на відзив; заперечення; пояснення третьої особи щодо позову або відзиву) є їхнім правом.

            Ухвала  суду оскарженню не підлягає.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: http://court.gov.ua/fair/.

     

СУДДЯ :