flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Михайленко Наталії Володимирвівни!

13 червня 2018, 16:31

пр. №   2/759/1803/18 

ун. №  759/11419/17 

 

         У Х В А Л А

        ІМЕНЕМ    УКРАЇНИ

             26 березня 2018 рокусуддя Святошинського районного суду м. Києва Величко Т.О., за участі секретаря судового засідання Забелі А.В. розглянувши матеріали позову  Публічного акціонерного товариства «Державний експортно-імпортний банк України» до Михайленко Наталії Володимирівни про стягнення заборгованості,-

в с т а н о в и в :

У провадженні Святошинського районного суду м. Києва перебуває цивільна справа за позовом  Публічного акціонерного товариства «Державний експортно-імпортний банк України» до Михайленко Наталії Володимирівни про стягнення заборгованості.

            15.12.2017 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів» №2147-VІІІ від 03.10.2017 року, котрим ЦПК України викладено в новій редакції. 

Згідно п.п.9 п.1 Розділу ХІІІ Перехідних Положень ЦПК України в новій редакції справи у судах першої та апеляційної інстанцій, провадження у яких відкрито до набрання чинності цією редакцією Кодексу, розглядаються за правилами, що діють після набрання чинності цією редакцією Кодексу.

02 лютого 2018 року ухвалою Святошинського районного суду м.Києва позовну заяву без руху для приведення її до вимог ЦПК України викладених в новій редакції, оскільки  справи у судах першої та апеляційної інстанцій, провадження у яких відкрито до набрання чинності цією редакцією Кодексу, розглядаються за правилами, що діють після набрання чинності цією редакцією Кодексу.

  15 березня 2018 року позивач через канцелярію суду надав заяву про усунення недоліків у  позові.

            Заява відповідає вимогам, передбаченим ст.ст. 175, 177 ЦПК України.

            Відповідно до ч. 12 ст. 187 ЦПК України якщо позивач усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, суд продовжує розгляд справи, про що постановляє ухвалу не пізніше наступного дня з дня отримання інформації про усунення недоліків.

На підставі викладеного, керуючись статтею 187 Цивільного процесуального кодексу України,

у х в а л и в :

 

Продовжити розгляд цивільної справи за позовом  Публічного акціонерного товариства «Державний експортно-імпортний банк України» до Михайленко Наталії Володимирівни про стягнення заборгованості, в  зв"язку з усуненням недоліків.

Підготовче засідання  призначити  на  07 серпня 2018 року  о   09  год.  50 хв. в приміщенні Святошинського районного суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Я. Коласа, 27а, зал №3.

Надати час відповідачу для надання відзову на позов, який дозволить підготувати його та відповідні докази, який не може бути меншим п'ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про продовження розгляду справи.

 Зобов'язати відповідача виконати вимоги ч.4 ст. 178 ЦПК України, а саме: копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзову до суду. 

Ухвала  суду оскарженню не підлягає.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: http://court.gov.ua/fair/.

     

СУДДЯ :