flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Усманова Ісмаіла Абузаровича!

01 червня 2018, 08:04

пр.№6/759/307/18

ун.№759/15451/14-ц

          У Х В А Л А

          ІМЕНЕМ  УКРАЇНИ

23 травня 2018 року м. Київ

Святошинський районний суд м. Києва

у складі: головуючого судді                        Ул’яновської О.В.,

секретаря судового засідання                     Чернишук К.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду у м. Києві заяву Публічного акціонерного товариства в особі уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ «Дельта Банк» Кадирова В.В. про виправлення описки в рішення Святошинського районного суду м. Києва та виконавчих листах по цивільній справі за позовними вимогами Публічного акціонерного товариства «Дельта Банк» до Усманова Ісмаіла Абузаровича, Усманової Лініє Музаферівни про стягнення заборгованості за кредитним договором,

                                                      ПОСТАНОВИВ:

Заяву Публічного акціонерного товариства в особі уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ «Дельта Банк» Кадирова В.В. про виправлення описки в рішення Святошинського районного суду м. Києва та виконавчих листах по цивільній справі за позовними вимогами Публічного акціонерного товариства «Дельта Банк» до Усманова Ісмаіла Абузаровича, Усманової Лініє Музаферівни про стягнення заборгованості за кредитним договором задовольнити.

Виправлене вважати вірним.

Враховуючи п.п. 15.5. п. 15 Розділу 13 Перехідні положення ЦПК України до утворення апеляційних судів в апеляційних округах, апеляційна скарга подається протягом п'ятнадцяти днів з дня одержання копії цієї ухвали шляхом подання апеляційної скарги через Святошинський районний суд м. Києва до апеляційного суду у межах територіальної юрисдикції яких перебуває місцевий суд, який ухвалив судове рішення, що оскаржується.

Суддя:                                                                        О.В. Ул’яновська