flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ВЛАСЕНКА В’ячеслава Вікторовича!

25 травня 2018, 12:09

СУДОВА ПОВІСТКА-ПОВІДОМЛЕННЯ

Справа №759/6702/18                

пр. №2/759/4777/18                             ВЛАСЕНКУ В’ячеславу Вікторовичу

                                                                  АР Крим

                                                                                               

У провадженні Святошинського районного суду м. Києва перебуває цивільна  справа №759/6702/18, провадження №2/759/4777/18 за позовом Власенко Тетяни Іванівни до Власенка В’ячеслава Вікторовича, третя особа: малолітня Власенко Софія В’ячеславівна  про надання дозволу на виїзд з тимчасово окупованої території України та в’їзд на тимчасово окуповану територію України громадянину, який не досяг 16-річного віку, без згоди та супроводу другого з батьків до досягнення ним повноліття.

27.04.2018 р. ухвалою Апеляційного суду м. Києва визначено підсудність даної цивільної справи Святошинському районному суду м. Києва.

Ухвалою Святошинського районного суду м. Києва від 07.05.2018 р. (01032, м. Київ, вул. Жилянська, 142) визначені правила подальшого розгляду справи у порядку загального позовного провадження.

Запропонувати відповідачу подати відзив на позовну заяву протягом п’ятнадцяти днів. Відзив та додатки до нього направляються відповідачем до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до  інших учасників справи (позивача, третьої особи), а також направляються до інших учасників справи ( позивача, третьої особи осіб).

Учасники справи повинні подати докази, на які вони посилаються у відповідності до ч. 8 ст. 43 ЦПК України, якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в електронній формі, такі документи скріплюються електронним цифровим підписом учасника справи (його представника). Якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в паперовій формі, такі документи скріплюються власноручним підписом учасника справи (його представника).

ВЛАСЕНКО В’ячеслав Вікторович викликається в судове засідання на 09 годину 20 хвилин 20 червня 2018 року в якості відповідача.

Судове засідання у даній справі відбуватиметься в приміщенні Святошинського районного суду м. Києва (01032, м. Київ, вул. Жилянська,  142, зал с/з №7).

Наслідки нез'явлення за викликом суду 

Наслідки нез'явлення в судове засідання осіб, які беруть участь у справі, передбачені статтями 129, 130, 131 ЦПК України.

Інформація про рух справи може бути отримана на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет на офіційній веб-сторінці Святошинського районного суду міста Києва: http://sv.ki.court.gov.ua.

З текстами судових рішень, постановлених судом в цивільній справі, можна ознайомитись, звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Святошинського районного суду м. Києва.

 

                          Суддя                                    І.Ю. Миколаєць