flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Кадирова Якуба Сулеймановича!

04 травня 2018, 10:27

ун. №  759/2276/17

пр. №   2/759/819/18

ЗАОЧНЕ  РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ    УКРАЇНИ

            16 березня 2018 року  Святошинський районний суд м. Києва в складі :

головуючого судді – П’ятничук І.В.,

за участі секретаря – Медвідчук В.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом Товариства з додатковою відповідальністю «Страхова компанія «ВіДі-Страхування» до Кадирова Якуба Сулеймановича про відшкодування шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, -

ВИРІШИВ:

Позов Товариства з додатковою відповідальністю «Страхова компанія «ВіДі-Страхування» про відшкодування шкоди, заподіяної внаслідок дорожньо-транспортної пригоди - задовольнити.

Стягнути з Кадирова Якуба Сулеймановича, на користь Товариства з додатковою відповідальністю «Страхова компанія «ВіДі-Страхування» суму відшкодування шкоди заподіяної внаслідок дорожньо-транспортної пригоди -  в розмірі 298 340  грн. 11 та судовий збір в розмірі 4 475 грн. 10 коп., а всього 302815  (триста дві тисячі вісімсот п’ятнадцять) грн. 21 коп.

Заочне рішення може бути переглянуто судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача.

Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом 30 днів з дня отримання його копії.

У разі залишення заяви про перегляд заочного рішення без задоволення заочне рішення може бути оскаржене відповідачем в апеляційному порядку.

Позивач має право оскаржити заочне рішення в загальному порядку.

Рішення може бути оскаржено протягом 30 днів з дня його проголошення/складання повного тексту шляхом подання безпосередньо до Апеляційного суду м. Києва апеляційної скарги.

Рішення набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не подано. В разі подання апеляційної скарги рішення набирає законної сили, якщо його не скасовано, після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови за наслідками апеляційного перегляду. 

 

Суддя                                                                                               І.В. П’ятничук