flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги АРЗАМАСЦЕВА Вячеслава Валерійовича!

22 лютого 2018, 09:40

СУДОВА ПОВІСТКА-ПОВІДОМЛЕННЯ

19.02.2018 р.                                                                                    

Справа № 759/9850/17

пр. № 2/759/1543/18                                                                                                                                      

До відома!                                  Арзамасцеву Вячеславу Валерійовичу

                                                  м. Донецьк   

                                                                                                                                                       

             У провадженні Святошинського районного суду м. Києва перебуває цивільна  справа №759/9850/17, провадження №2/759/1543/18 за позовом Арзамасцевої Юлії Володимирівни до Арзамасцева Вячеслава Валерійович  про розірвання шлюбу.

            Ухвалою Святошинського районного суду м. Києва від 19.02.2018 р. визначені правила подальшого розгляду справи у порядку загального позовного провадження.

             АРЗАМАСЦЕВ Вячеслав Валерійович викликається до суду на 10 год. 40 хв. 03 липня 2018 року в якості відповідача.

 Підготовче судове засідання у даній справі відбуватиметься в приміщенні Святошинського районного суду м. Києва (01032, м. Київ, вул. Жилянська, 142, зал судових засідань № 7).

Запропонувати відповідачу подати відзив на позовну заяву протягом 15 (п’ятнадцяти) днів. Відзив та додатки до нього направляються відповідачем до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до  інших учасників справи (позивача, третьої особи), а також направляються до інших учасників справи (позивача, третьої особи осіб).

   Учасники справи повинні подати докази на які вони посилаються у відповідності до ч.8 ст. 43 ЦПК України якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в електронній формі, такі документи скріплюються електронним цифровим підписом учасника справи (його представника).Якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в паперовій формі, такі документи скріплюються власноручним підписом учасника справи (його представника).

Інформація про рух справи може бути отримана в мережі Інтернет на офіційному сайті Святошинського районного суду міста Києва на веб-порталі «Судова влада України» – http://sv.ki.court.gov.ua.

 

         Суддя                                                   І.Ю. Миколаєць