flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Дементьєва Олександра Володимировича!

07 грудня 2017, 11:06

 

05.12.2017р.                         

                                                                                                                  Дементьєву Олександру Володимировичу

                                                                                                                  Проживаючому  в  АР Крим 

Святошинський районний суд міста Києва (м. Київ, вул. Жилянська, 142)  повідомляє, що заочним рішенням суду від 24 жовтня 2017 року по справі (провадження № 2/759/4661/17  у.н. №  759/10959/17) позов Худякової Тетяни Михайлівни до Дементьєва Олександра Володимировича, третя особа Орган опіки та піклування Гребінківської районної державної адміністрації про надання  дозволу на виїзд з України  без згоди та супроводу батька– задоволено.

Позов Худякової Тетяни Михайлівни до Дементьєва Олександра Володимировича, третя особа Орган опіки та піклування Гребінківської районної державної адміністрації про надання  дозволу на виїзд з України  без згоди та супроводу батька– задовольнити.

Надати дозвіл на виїзд з України в Автономну Республіку Крим неповнолітній Дементьєвій Вікторії Олександрівні, у супроводі матері Худякової Тетяни Михайлівни,  без згоди та супроводу батька Дементьєва Олександра Володимировича, до досягнення дитиною 16 років.

Одночасно розяснюємо, що за письмовою заявою відповідача, поданої до суду протягом десяти днів з моменту отримання копії рішення, заочне рішення може бути переглянуте.

Рішення може бути оскаржено до Апеляційного суду м. Києва шляхом подачі до Святошинського районного суду м. Києва апеляційної скарги протягом десяти днів з дня отримання копії рішення.

З текстом судового рішення, можна ознайомитись звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень http://reyestr.court.gov.ua/Review/70243630

 

 Суддя  :                                              Шум Л.М.