flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Короткова Дмитра Георгійовича!

07 грудня 2017, 10:43

 

06.12.2017р.                         

                                                                                                       Короткову Дмитру Георгійовичу

                                                                                                        Проживаючому  в  АР Крим 

Святошинський районний суд міста Києва (м. Київ, вул. Жилянська, 142)  повідомляє, що заочним рішенням суду від 30 листопада 2017 року по справі (провадження № 2/759/4486/17  у.н. № 759/10178/17) позов Короткової Ю.М. до Короткова Д.Г. про надання  дозволу на виїзд  та в’їзд з тимчасово окупованої території України дитини без згоди та супроводу другого з батьків– задоволено.

Позов Короткової Юлії Миколаївни до Короткова Дмитра Георгійовича про надання дозволу на виїзд та в’їзд з тимчасово окупованої території України дитини без згоди та супроводу другого з батьків – задовольнити.

Надати дозвіл на виїзд з тимчасово окупованої території України Автономної Республіки Крим та міста Севастополя та на в’їзд на тимчасово окуповану територію України Автономної Республіки Крим та міста Севастополя Коротковій Анні Дмитрівні,  у супроводі матері – Короткової Юлії Миколаївни, без нотаріально посвідченої згоди та супроводу батька Короткова Дмитра Георгійовича, до досягнення дитиною 16 років.

Одночасно розяснюємо, що за письмовою заявою відповідача, поданої до суду протягом десяти днів з моменту отримання копії рішення, заочне рішення може бути переглянуто.

Рішення може бути оскаржено до Апеляційного суду м. Києва шляхом подачі до Святошинського районного суду м. Києва апеляційної скарги протягом десяти днів з дня отримання копії рішення.

 

 

 Суддя  :                                              Шум Л.М.