flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Тей Самуель!

21 червня 2017, 16:29

21.06.2017р.                         

                                                                                      Тей Самуель

                                                                                      Проживаючий  в  АР Крим 

           Святошинський районний суд міста Києва (м. Київ, вул. Жилянська, 142)  повідомляє, що заочним рішенням суду від 21 червня 2017 року по справі (провадження № 2/759/3609/17  у.н. №  759/6474/17) задоволено  позов Ісламової Ю.В. до Тей С. про стягнення аліментів.        

           Стягнути з Тей Самуель,  на користь Ісламової Юлії Василівни  аліменти на утримання дочки Тей Софії Самуелівни,  в розмірі 1\4 частини від його заробітку (доходу), щомісячно до досягнення дитиною повноліття, починаючи з 06.04.2017 р., але не менше 30 % прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку.

         Рішення суду підлягає обов’язковому негайному виконанню у межах суми платежу за один місяць.

        Одночасно роз’яснюємо,  що   за письмовою заявою відповідача поданої до суду протягом десяти днів з моменту отримання копії рішення, заочне рішення може бути переглянуте.      

         Рішення  може бути оскаржено до Апеляційного  суду м. Києва  шляхом подачі до районного суду апеляційної скарги протягом десяти днів з дня його проголошення.

        Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом десяти днів з дня його проголошення. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом десяти днів з дня отримання копії цього рішення.

    З текстом судового рішення, можна ознайомитись звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копію на паперових носіях – отримати в канцелярії Святошинського районного суду м. Києва.

 

 Суддя  :                                              Шум Л.М.