flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Макарова Олексія Ігоровича!

03 липня 2017, 10:25

 

21.06.2017р.                         

                                                                                                      Макаров О.І.

                                                                                                      Проживаючий  в  АР Крим 

          Святошинський районний суд міста Києва (м. Київ, вул. Жилянська, 142)  повідомляє, що заочним рішенням суду від 21 червня 2017 року по справі (провадження № 2/759/3613/17  у.н. №  759/6486/17) задоволено  позов Макарової М.Ю. до Макарова О.І. про розірвання шлюбу.       

           Шлюб між Макаровим Олексієм Ігоровичем та Макаровою Марією Юріївною, зареєстрованого 14 вересня 2012 року Відділом державної реєстрації актів цивільного стану Нахімовського районного управління юстиції у м. Севастополя, за актовим записом 472 -  розірвати.

           Одночасно роз’яснюємо, що за письмовою заявою відповідача поданої до суду протягом десяти днів з моменту отримання копії рішення, заочне рішення може бути переглянуте.      

           Рішення  може бути оскаржено до Апеляційного  суду м. Києва  шляхом подачі до районного суду апеляційної скарги протягом десяти днів з дня його проголошення.

           Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом десяти днів з дня його проголошення. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом десяти днів з дня отримання копії цього рішення.

         З текстом судового рішення, можна ознайомитись звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копію на паперових носіях – отримати в канцелярії Святошинського районного суду м. Києва.

 

 

 Суддя:                                                             Шум Л.М.