flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Огуречникова Віталія Івановича!

09 грудня 2016, 15:11

пр. №   2/759/6290/16 

ун. №  759/16551/16-ц  

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

09 грудня 2016 року суддя Святошинського районного суду  м. Києва Величко Т.О. розглянувши матеріали цивільної справи за позовом Публічного акціонерного товариства комерційний банк "Правект-Банк" до Огуречникова Віталія Івановича про стягнення заборгованості,-

в с т а н о в и в :

Публічне акціонерне товариство комерційний банк "Правекс-Банк" звернулось до Святошинського районного суду м. Києва з заявою до Огуречникова Віталія Івановича про стягнення заборгованості.

Відповідно до частини  1 статті 122 Цивільного процесуального кодексу України суддя відкриває провадження у цивільній справі не інакше як на підставі заяви, поданої і оформленої в порядку, встановленому цим Кодексом.

На підставі викладеного, керуючись статтею 122 Цивільного процесуального кодексу України,

у х в а л и в :

Відкрити провадження у цивільній справі за  позовом Публічного акціонерного товариства комерційний банк "Правект-Банк" до Огуречникова Віталія Івановича про стягнення заборгованості.

Судове  засідання  призначити  на  13 квітня 2017 року  о   11  год.  00 хв. в приміщенні Святошинського районного суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Я. Коласа, 27а, зал №3.

У судове засідання викликати сторони.

Роз`яснити сторонам, що відповідно до ч. 2 ст. 27 ЦПК України особи, які беруть участь у справі позовного провадження, для підтвердження своїх вимог або заперечень зобов`язані подати усі наявні у них докази до або під час попереднього судового засідання, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться – до початку розгляду справи по суті.  

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду м. Києва лише в частині щодо недотримання правил підсудності через Святошинський районний суд м. Києва шляхом подання апеляційної скарги на ухвалу суду першої інстанції протягом п’яти днів з дня її винесення, апеляційна скарга подається  протягом п’яти днів з дня отримання копії ухвали. В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

       

СУДДЯ :