flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Дюльдіна Станіслава Олеговича!

11 листопада 2016, 15:08

СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД  М. КИЄВА

ЗАОЧНЕ РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ    УКРАЇНИ

ун. №  759/9659/16-ц

пр. №   2/759/4391/16

 10 листопада 2016 року                                                                                        м. Київ

Святошинський районний суд м. Києва

в складі: головуючого судді Семанівої Ю.В.

за участі секретаря                 Севрюк К.А.

представника позивача          Нежигай І.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Києві цивільну справу за позовом Князєвої Олени Вікторівни до Дюльдіна Станіслава Олеговича про поділ спільного майна подружжя,

В И Р І Ш И В :

Позов Князєвої Олени Вікторівни до Дюльдіна Станіслава Олеговича про поділ спільного майна подружжя про поділ майна подружжя - задовольнити.

На це заочне рішення відповідачем протягом десяти днів з дня отримання його копії може бути подана заява до Святошинського районного суду м. Києва про перегляд цього заочного рішення.

Заочне рішення суду може бути оскаржено позивачем до Апеляційного суду м. Києва через Святошинський районний суд м. Києва. Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом десяти днів з дня його проголошення. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом десяти днів з дня отримання копії цього рішення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

 

Суддя                                                                                                      Ю.В.Семаніва