flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Ушакова Вячеслава Петровича!

24 листопада 2016, 09:45

 СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ЗАОЧНЕ РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ    УКРАЇНИ

ун. №  759/12278/16-ц

пр. №   2/759/5145/16

 22 листопада 2016року                                                                                               м. Київ

Святошинський районний м. Києва в складі:

головуючого - судді Семанівої Ю.В.

за участю секретаря – Ярмощук К.А.

позивача – Ушакової О.Ю.               

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Києві цивільну справу за позовом Ушакової Олександри Юріївни до Ушакова Вячеслава Петровича про розірвання шлюбу, 

    В И Р І Ш И В:

Позов Ушакової Олександри Юріївни до Ушакова Вячеслава Петровича про розірвання шлюбу- задовольнити.

Розірвати шлюб між Ушаковою Олександрою Юріївною та Ушаковим Вячеславом Петровичем зареєстрований 12 червня 2004 року у Відділі реєстрації актів цивільного стану Ленінського районного управління юстиції м. Донецька, актовий запис № 177, свідоцтво про укладення шлюбу серії 1-НО № 223809 від 12.06.2004 року.

Шлюб припиняється у день набрання чинності рішенням суду про розірвання шлюбу.

При реєстрації розірвання шлюбу прізвище позивача залишити «Ушакова».

Стягнути з Ушакова Вячеслава Петровича на користь Ушакової Олександри Юріївни судовий збір в сумі 551 гривня 21 копійка. (п’ятсот п’ятдесят одна гривня 21 копійка).

На це заочне рішення відповідачем протягом десяти днів з дня отримання його копії може бути подана заява до Святошинського районного суду м. Києва про перегляд цього заочного рішення.

Заочне рішення суду може бути оскаржено позивачем до Апеляційного суду м. Києва через Святошинський районний суд м. Києва. Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом десяти днів з дня його проголошення. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом десяти днів з дня отримання копії цього рішення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Суддя                                                                                                                Ю.В.Семаніва