flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Ткачук Ірини Володимирівни в інтересах неповнолітньої Ткачук О.В.!

10 листопада 2016, 11:42

 

                                                                          2/759/4853/16

У Х В А Л А       

 

25 жовтня 2016 року Суддя Святошинського районного суду  м. Києва Миколаєць І.Ю., перевіривши виконання вимог ст. ст. 119-120 ЦПК України в позовній заяві Ткачук Ірини Володимирівни в своїх інтересах та інтересах неповнолітньої Ткачук Орини В’ячеславівни до Приватного нотаріуса Київського міського округу Трубінської Олександри Олександрівни  про визнання незаконною постанови нотаріуса  ,

ВСТАНОВИВ:

 

19.10.2016 року у повторному автоматичному розподілі справа за позовом Ткачук Ірини Володимирівни в своїх інтересах та інтересах неповнолітньої Ткачук Орини В’ячеславівни до Приватного нотаріуса Київського міського округу Трубінської Олександри Олександрівни про визнання незаконною постанови нотаріуса, була зареєстрована за суддею Святошинського районного суду м. Києва Миколаєць І.Ю., у зв’язку з закінченням повноважень судді Чалої А.П.

При вирішенні питання про прийняття в своє провадження цивільної справи за позовом Ткачук Орини В’ячеславівни до Приватного нотаріуса Київського міського округу Трубінської Олександри Олександрівни про визнання незаконною постанови нотаріуса  , були вивчені матеріали справи.

Вивчивши позовні матеріали такими, що відповідаю вимоги ст.ст.119-120 ЦПК України, є підстави для прийняття в своє провадження справи та призначення судового розгляду.

 Керуючись ст.ст. 122, 156 ЦПК України, суддя

 

УХВАЛИВ:

 

Прийняти в своє провадження справу за позовом Ткачук Ірини Володимирівни в своїх інтересах та інтересах неповнолітньої Ткачук Орини В’ячеславівни до Приватного нотаріуса Київського міського округу Трубінської Олександри Олександрівни  про визнання незаконною постанови нотаріуса  , та призначити її до розгляду у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду за адресою: м. Київ, вул. Жилянська, 142, зал.№7 на 08.12.2016р. на 12 год. 30 хв.

В судове засідання викликати сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає .

 

Суддя: