flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Гайтан Ганни Олександрівни!

16 серпня 2016, 10:15

УХВАЛА

 

         20 липня 2016   року суддя Святошинського районного суду м. Києва Миколаєць І.Ю., вивчивши позовну заяву Самбровського Євгенія Валерійовича до Гайтан Ганни Олександрівни про розірвання шлюбу,

 

ВСТАНОВИВ:

            При вирішенні питання про відкриття провадження у цивільній справі за позовною заявою Самбровського Євгенія Валерійовича до Гайтан Ганни Олександрівни про розірвання шлюбу ,були вивчені позовні матеріали.

Визнавши позовні матеріали такими, що відповідають вимогам ст.ст. 119, 120  ЦПК України, суддя вважає достатніми для відкриття провадження наявні матеріали та призначає судовезасідання.

            На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 11, 122 ЦПК України, суддя

 

УХВАЛИВ:

            Відкрити провадження по справі за позовом Самбровського Євгенія Валерійовича до Гайтан Ганни Олександрівни про розірвання шлюбу .

            Призначити справу до розгляду в приміщенні  Святошинського  районного суду м. Києва (м. Київ вул. Жилянська, 142,  зал с/з №7) на 13 вересня 2016 року  на 12 годин  00  хвилин.

            В судове засідання викликати сторони.

            Направити відповідачу копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати подати у строк до 13.09.2016 року письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

            Копії ухвали направити сторонам у справі.            

            У відповідності до ст. 27 ЦПК України особи, які беруть участь у справі, для підтвердження своїх вимог або заперечень мають право подавати докази на підтвердження зазначених ними обставин. Доказами є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин, що обґрунтовують вимоги і заперечення сторін, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи. У відповідності до ч. 1, ч. 2 ст. 60 ЦПК України кожна сторона зобов’язана довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог і заперечень, крім випадків, встановлених ст. 61 ЦПК України. Доказиподаються сторонами та іншими особами, які беруть участь у справі. Докази повинні бути належними.

            Сторонам до судового засідання надати оригінали документів на які вони посилаються в обґрунтування позовних вимог.

            Інформацію, щодо стадії розгляду судової справи, сторонни можуть дізнатись на офіційному веб-сайті суду: http://sv.ki.court.gov.ua.

Апеляційнаскарга   на   ухвалу  суду  першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня її проголошення.  У разі якщо ухвалу було  постановлено  без  участі  особи,  яка  її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів  з  дня  отримання копії ухвали.           

Суддя: