flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Сорокіна Володимира Дмитровича!

18 серпня 2016, 10:12

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ    УКРАЇНИ

12 липня 2016 року  Святошинський районний суд м. Києва у складі : 

Головуючого судді                                                                   Миколаєць І.Ю.

при секретарі                                                                          Шелудько В.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні питання про виправлення описки в рішенні Святошинського районного суду м. Києва від 22.05.2015 року у справі за позовом Публічного акціонерного товариства «Державний експортно-імпортний банк України» до Сорокіна Володимира Дмитровича, третя особа: Приватне підприємство «КРИМСПЕЦОБОРУДОВАНИЕ» про стягнення заборгованості,

ВСТАНОВИВ:

       Рішенням Святошинського районного суду м. Києва від 22.05.2015 року ухваленим у цивільній справі за вищезазначеним позовом вимоги ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України» були задоволені.

       06.07.2016  року  представник АТ «Укрексімбанк» - заступник начальника відділу претензійно-позовної роботи та захисту інтересів банку в суді юридичного управління Будниченко О.В. звернувся до суду з заявою про виправлення описки в рішенні Святошинського районного суду від 22.05.2015 року, а саме просить замість вказаного в резолютивній частині рішення словосполучення «Леніградського РВ УМВС України в м. Севастополі» змінити на «Ленінським РВ УМВС України в м. Севастополі» та замість суми 500306 прописом «п’ятсот тисяч триста шістдесят» виправити та читати  суму 500306 прописом «п’ятсот  тисяч триста шість».

       Сторони у судове засідання не з’явилися з невідомих для суду причин, про час та місце розгляду справи повідомлялися належним чином.  Їх неявка не перешкоджає розгляду заяви про виправлення описки в  рішенні суду.

       Відповідно до ст. 219 ЦПК України суд з власної ініціативи або за заявою осіб, які беруть участь у справі, виправити допущені у судовому рішенні описки чи арифметичні помилки.

       Судом встановлено, що у резолютивній частині рішення Святошинського районного суду від 22.05.2015 року допущені вищезазначені описки, а тому заява про їх виправлення підлягає задоволенню.

Керуючись ч.1 ст.219 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

       Виправити описки в резолютивній частині рішення Святошинського районного суду м. Києва від 22.05.2015 року у справі за позовом Публічного акціонерного товариства «Державний експортно-імпортний банк України» до Сорокіна Володимира Дмитровича, третя особа: Приватне підприємство «КРИМСПЕЦОБОРУДОВАНИЕ» про стягнення заборгованості.

       Замість вказаного в 2,3 абз. Резолютивної частини рішення словосполучення: «Леніградського РВ УМВС України в м. Севастополі» виправити та читати «Ленінським РВ УМВС України в м. Севастополі» та замість суми 500306 прописом «п’ятсот тисяч триста шістдесят» виправити та читати  суму 500306 прописом «п’ятсот  тисяч триста шість».

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку через суд першої інстанції шляхом подачі в 5-денний строк з дня проголошення ухвали апеляційної скарги. Особи, що брали участь у справі, але не були присутні в судовому засіданні мають право подати апеляційну скаргу протягом 5 днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя: