flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Веренич Людмили Віталіївни!

15 серпня 2016, 17:57

 ун. №  759/2947/16-ц

 пр. №   2/759/2489/16

                                                                                              Веренич Людмилі Віталіївні

                                                                                                    

                                                                       Проживаючій в АР Крим, м. Ялта

 

         Святошинський районний суд м. Києва (м. Київ, вул. Жилянська, 142) повідомляє, що заочним рішенням суду від 05.07.2016 по цивільній справі пр. № 2/759/2489/16; ун. №759/294715-ц задоволено позов Публічного акціонерного товариства Акціонерний Банк «Південний» до Веренич Людмили Віталіївни про стягнення грошових коштів.

Заочне може бути переглянуто судом, що його ухвалив, за письмовою заявою рішення суду відповідача. Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом десяти днів з дня отримання його копії.  

У разі залишення заяви про перегляд заочного рішення без задоволення заочне рішення може бути оскаржене в загальному порядку, встановленому ЦПК України. У цьому разі строк на апеляційне оскарження рішення починає відраховуватися з дати постановлення ухвали про залишення заяви про перегляд заочного рішення без задоволення.

Позивач має право оскаржити заочне рішення в загальному порядку, встановленому ЦПК України.  

Згідно загального порядку оскарження, дане рішення може бути оскаржено в апеляційному порядку до Апеляційного суду м. Києва. Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом десяти днів з дня його проголошення. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом десяти днів з дня отримання копії цього рішення.

Заочне рішення суду набирає законної сили відповідно до загального порядку, встановленого ЦПК України, згідно якого рішення суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

           

            Суддя Святошинського

районного суду м. Києва                                                               О.В. Уляновська