flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Задорожної Катерини Олексіївни!

17 червня 2016, 10:35

пр. №   2/759/3805/16 

ун. №  759/7551/16-ц  

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

01 червня 2016 року  суддя Святошинського районного суду м. Києва Лук’яненко Л.М. перевіривши виконання вимог ст.ст. 109-121 ЦПК України по справі за повозом  Задорожної Катерини Олексіївни до Державного підприємства «Укршахтгідрозахист», треті особи: державна податкова інспекція у Святошинському районі Головного Управління Державної фіскальної служби у м. Києві, Головне управління Державної казначейської служби України у м. Києві про стягнення заборгованості по заробітній платі,                                                

ВСТАНОВИВ:

Позовна заява  подана з додержанням вимог ст.ст. 119, 120 ЦПК України.

          Справа підсудна Святошинському районному суду м. Києва.

         Позивачем надано всі необхідні документи для проведення судового засідання.

         Підстав для відмови у відкритті провадження у справі немає.

Керуючись ст. 122 ЦПК України, суддя –

                                                      УХВАЛИВ:

    

          Відкрити провадження у справі за позовом  Задорожної Катерини Олексіївни до Державного підприємства «Укршахтгідрозахист», треті особи: державна податкова інспекція у Святошинському районі Головного Управління Державної фіскальної служби у м. Києві, Головне управління Державної казначейської служби України у м. Києві про стягнення заборгованості по заробітній платі.

         Призначити судове засідання в приміщенні Святошинського районного суду м. Києва (03148, м. Київ, вул. Якуба Коласа, 27-а, зал. 1) на 04 липня  2016  року на 09 год. 40 хв.

            В судове засідання викликати сторони.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі, відповідачу направити копію позовної заяви та копії доданих до неї документів.

Запропонувати відповідачу в строк до 04 липня  2016  року подати письмові пояснення щодо позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

Роз`яснити сторонам, що відповідно до ч. 2 ст. 27 ЦПК України особи, які беруть участь у справі позовного провадження, для підтвердження своїх вимог або заперечень зобов`язані подати усі наявні у них докази до або під час попереднього судового засідання, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться – до початку розгляду справи по суті.  

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду м. Києва лише в частині щодо недотримання правил підсудності через Святошинський районний суд м. Києва шляхом подання апеляційної скарги на ухвалу суду першої інстанції протягом п’яти днів з дня отримання копії ухвали. В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: