flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Державного підприємства "Укршахтгідрозахист"!

17 травня 2016, 13:40

пр. №   2/759/3101/16 

ун. №  759/5028/16-ц   

 

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

 07 квітня 2016 року  Суддя Святошинського районного суду м. Києва Миколаєць І.Ю., перевіривши дотримання вимог ст.ст. 119, 120 ЦПК України позовної заяви Рощупкіна Олександра  Семеновича до Державного підприємства "Укршахтгідрозахист" про стягнення компенсації  втрати частини заробітної плати та середнього заробітку,

В С Т А Н О В И В:

При вирішенні питання про відкриття провадження у цивільній справі за позовною заявою Рощупкіна Олександра  Семеновича до Державного підприємства "Укршахтгідрозахист" про стягнення компенсації  втрати частини заробітної плати та середнього заробітку були вивчені позовні матеріали.

Визнавши позовні матеріали такими, що відповідають вимогам ст.ст. 119, 120  ЦПК України, суддя вважає достатніми для відкриття провадження наявні матеріали та призначає судове засідання.

            На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 11, 122 ЦПК України, суддя –

 

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження по справі за  позовною заявою Рощупкіна Олександра  Семеновича до Державного підприємства "Укршахтгідрозахист" про стягнення компенсації  втрати частини заробітної плати та середнього заробітку.

 Визнати підготовку справи до судового розгляду закінченою  призначити її до судового розгляду у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду (м. Київ, вул. Жилянська, 142, зал с/з №7) на 10 годин 30 хвилин 06.06.2016 року.

            В судове засідання викликати сторони.

            Направити відповідачу копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати подати у строк до 06.06.2016 року письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обгрунтовуються.

            Копії ухвали направити сторонам у справі.

            У відповідності до ст. 27 ЦПК України особи, які беруть участь у справі, для підтвердження своїх вимог або заперечень мають право подавати докази на підтвердження зазначених ними обставин. Доказами є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин, що обґрунтовують вимоги і заперечення сторін, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.У відповідності до ч. 1, ч. 2 ст. 60 ЦПК України кожна сторона зобов’язана довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог і заперечень, крім випадків, встановлених ст. 61 ЦПК України. Докази подаються сторонами та іншими особами, які беруть участь у справі. Докази повинні бути належними.

            Апеляційна   скарга   на   ухвалу  суду  першої  інстанції подається протягом п'яти днів з дня її проголошення.  У разі  якщо ухвалу  було  постановлено  без  участі  особи,  яка  її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів  з  дня  отримання копії ухвали.                 

 

            Суддя: