flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про рішення у справі 2/759/2798/15

25 червня 2015, 14:38

ЗАОЧНЕ РІШЕННЯ

 

25 червня 2015 року  Святошинський районний суд м. Києва

 

в складі:          головуючого  Морозова М.О.

                        при секретарі  Захарчук Ю.В.,

 

розглянувши в приміщенні суду в м. Києві цивільну справу за позовом представника Моторного (транспортного) страхового бюро України - Патрик Ганни Григорівни до Варшавського Володимира Вікторовича про відшкодування в порядку регресу витрат, пов’язаних з виплатою страхового відшкодування, вирішив позов задовольнити.

Стягнути з Варшавського Володимира Вікторовича, 06.11.1972 р. народження, на користь Моторного (транспортного) страхового бюро України кошти в розмірі понесених витрат у розмірі 17475 грн. 92 коп., судові витрати по справі в розмірі 243 грн. 60 коп., а всього 17719 гривень 52 копійки.

Заочне рішення може бути оскаржено до Апеляційного суду міста Києва через районний суд шляхом подачі апеляційної скарги протягом десяти днів з дня проголошення рішення.

Особа, яка брала участь у розгляді справи, але була відсутня в судовому засіданні під час проголошення рішення, може подати апеляційну скаргу на рішення суду протягом десяти днів з дня отримання копії цього рішення. Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача, поданою протягом десяти днів з дня отримання копії цього рішення.

 

     Суддя:                                                                                                           М.О. Морозов