flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Чаплик Вячеслав Петрович!

15 березня 2024, 12:25

СУДОВА ПОВІСТКА

пр. № 2/759/2356/24

ун. № 759/3582/24

                                             До відома Чаплик Вячеслав Петрович!

Вул.Оглобліна, буд.6, кв.24, місто Донецьк, Донецька область, 83001.

Святошинський районний суд міста Києва повідомляє, що у провадженні суду знаходиться цивільна справа за позовом Симоненко Оксана Валеріївна до Чаплик Вячеслав Петрович про стягнення аліментів на дитину.

Відкрито провадження у справі за правилами спрощеного позовного провадження, без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.

Не пізніше п'ятнадцяти днів з дня отримання інформації  про відкриття провадження відповідач має право надіслати відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову до суду з підтвердженням направлення позивачу, іншому відповідачу та третій особі у справі копії відзиву та доданих до нього документів.

Учасники справи  можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою: http://sv.ki.court.gov.ua.

Наслідки нез'явлення за викликом суду

Наслідки нез'явлення в судове засіданняо сіб, які беруть участь у справі, передбачені статтями 129, 130, 131 ЦПК України.

              Суддя                                                                               М.Ф Сенько.