flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома держава російська федерація!

14 лютого 2024, 16:54

13 лютого  2024  року

пр. № 2/759/861/24

ун. № 759/22421/23  

Святошинський  районний суд м. Києва  в порядку частини 11 статті 128 ЦПК України  публікує на офіційному веб-сайті судової влади України оголошення про виклик до суду відповідача

Святошинський районний суд міста Києва повідомляє, що ухвалою від 13лютого 2024  року закрито   підготовче засідання  за позовом заяви Галич Любов Володимирівни (03115, м. Київ, вул.Депутатська, 23, кв. 37) до держава російська федерація (посольство рф в Україні: просп. Повітрофлоський, 27, м. Київ, 03049) про відшкодування майнової та моральної шкоди, завданої внаслідок військової агресії російської федерації проти України,

Зміст ухвали:

" У листопаді   2023р.  позивач  звернувся до суду з  позовом до  відповідача  про відшкодування майнової та моральної шкоди, завданої внаслідок військової  агресії російської федерації проти України.

  Ухвалою Святошинського районного суду м. Києва від 17.11.2023р. відкрито провадження у справі в порядку загального позовного провадження та призначено підготовче судове засідання.

Відповідно до ст. 189 Цивільного процесуального кодексу України завданням підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з'ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Позивач  у  судове засідання не з’явився  про день, час та місце розгляду справи повідомлений   належним чином.

Представник відповідач  у судове засідання не з’явився про день, час та місце розгляду справи повідомлений  належним чином через оголошення на сайті.

  У підготовчому судовому засіданні судом з'ясовані питання визначені ст. 197 ЦПК України.

У порядку підготовчого провадження  судом були вивчені матеріали справи,  визначені  всі фактичні обставини справи, які підлягають з'ясуванню під час судового розгляду.

    Відповідно до п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає підготовче засідання у справі закінченим, а тому приходить до висновку про необхідність призначення справи до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні.

 Керуючись ст.ст. 178, 189, 196-200, 260, 353 ЦПК України, суд

                                                                  У Х В А Л И В:

  Закрити підготовче засідання у цивільній справі за позовом  Галич Любов Володимирівни  до держава російська федерація  про відшкодування майнової та моральної шкоди, завданої внаслідок військової агресії російської федерації проти України.                                               

  Призначити справу до судового розгляду по суті на  14 березня  2024 року о 12.00 год.   в приміщенні Святошинського районного суду м. Києва(03148, м.Київ, вул. Якуба Коласа, 27-А, каб.708, зал.53).

  Учасники справи повинні подати докази на які вони посилаються у відповідності до ч. 8 ст. 43 ЦПК України якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в електронній формі, такі документи скріплюються електронним цифровим підписом учасника справи (його представника).Якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в паперовій формі, такі документи скріплюються власноручним підписом учасника справи (його представника).

Інформація про рух справи може бути отримана на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою http://sv.ki.court.gov.ua.

У відповідності до вимог ст.353 ЦПК України ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на неї включаються до апеляційної скарги на рішення суду

              Суддя                                                                                                         Н.О. Петренко