flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Шелкова Володимира Ілліча!

15 червня 2021, 12:29

Пр № 2-во/759/76/21

ун. № 759/20259/18

 

                                               

Святошинський районний суд міста Києва повідомляє, що ухвалою суду від 15.06.2021 р.по справі за заявою представника позивача Футорян Світлани Миколаївни про виправлення описки в рішенні суду та помилки у виконавчому листі у цивільній справі за позовною заявою  Публічного акціонерного товариства Акціонерний банк «Укргазбанк» до Задорожнього Євгена Володимировича, Шелкова Володимира Ілліча, Шелкова Іллі Володимировича, Шелкової Євгенії Афанасієвни про стягнення заборгованості за кредитним договором, 

Заяву представника позивача Футорян Світлани Миколаївни про виправлення описки в рішенні суду та помилки у виконавчому листі у цивільній справі за позовною заявою  Публічного акціонерного товариства Акціонерний банк «Укргазбанк» до Задорожнього Євгена Володимировича, Шелкова Володимира Ілліча, Шелкова Іллі Володимировича, Шелкової Євгенії Афанасієвни про стягнення заборгованості за кредитним договором, задовольнити. 

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Ухвала суду може бути оскаржена протягом п"ятнадцяти днів з дня її проголошення. У разі розгляду справи (вирішення питання ) без повідомлення сторін зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження протягом п"ятнадцяти днів з дня вручення йому ухвали суду.

Суддя:                                                                            І.Ю. Миколаєць