flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Уляшиної Вікторії Олександрівни!

03 лютого 2021, 10:20

пр. № 6/759/212/21

ун. № 759/1348/21                       

                            До відома Уляшиної Вікторії Олександрівни!

                           АР Крим, Бахчисарайський р-н

 

Святошинський районний суд міста Києва повідомляє, що ухвалу  суду від 26.01.2021 року заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Довіра та гарантія » про заміну сторони у виконавчомупровадженні – задоволено.

Замінено стягувача Акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль» за виконавчим листом, виданим на підставі рішення Бахчисарайського районного суду Автономної Республіки Крим у справі № 2-913/10 за позовом Акціонерного товариства «Райффайзен Банк Аваль» до Уляшиної Вікторії Олександрівни про стягнення заборгованості .

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного суду через Святошинський районний суд м. Києва шляхом подачі апеляційної скарги протягом п’ятнадцяти днів з дня складання цієї ухвали.

Учасник справи, якому повна ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду. Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 ЦПК України.

       

                                 Суддя                                                                                      О.А. Коваль