flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Святошинський районний суд міста Києва інформує про стан розгляду справи Коханівського М.М.

24 жовтня 2017, 16:43

         Наразі у Святошинському районному суді міста Києва продовжується розгляд клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу комбату добровольчого батальйону ОУН Миколі Коханівському.

       Так, 24.10.2017 року після розблокування працівниками Нацполіції зали судового засідання бригада швидкої медичної допомоги оглянула підозрюваного Коханівського М.М., після чого лікарями було прийнято рішення про необхідність додаткового обстеження останнього для надання обґрунтованого висновку про можливість чи неможливість подальшої участі особи в судовому засіданні. Заслухавши думку лікарів та учасників, слідчий суддя оголосила перерву до 15-00 год. 24.10.2017 року для обстеження Коханівського М.М. в умовах лікарні.

        Наразі підозрюваного знову доставлено до приміщення суду для подальшої участі в розгляді клопотання слідчого про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

         Судове засідання досі триває.

         Про результати розгляду справи буде поінформовано додатково.

 

       Крім того, за інформацією Нацполіції п’ятьом затриманим під час штурму буде оголошено про підозру – слідчі найближчим часом будуть клопотати про обрання їм запобіжних заходів у виді цілодобового домашнього арешту та особистого зобов’язання.

 

       Прес-служба Святошинського районного суду міста Києва